Pil Se alle artikler

Soltin AS velger fremdriftsmotor fra ABC for å møte Tier III kravene

soltin_bilde_natt

Soltin AS har bytte fremdrifts motor til ABC på MV Amalie for å redusere NoX utslipp samt effektivisere driften.

 

Soltin AS er et sjøtranssportselskap med hovedbase i Kopervik og en avdeling på Storøy like ved Haugesund. Selskapet spesialiserer seg transport med skip, men leverer også tjenester innen tanklagring, tankrengjøring og mottak av oljeprodukter og boreavfall.

I tett dialog med Frydenbø Industri, falt valget på en fremdriftsmotor fra Anglo Belgian Corporation.

Soltin AS har invester i er ABC 6DZC på 1194 kW propulsjons motor med tilhørende SCR for å nå de strenge Tier III kravene. Frydenbø har levert flere anlegg til næringen i Norge der vi leverer komplett sertifisert anlegg ihh til Tier III kravene.

Frydenbø Industri AS og vår samarbeidspartner i Belgia leverer slike løsninger på 6-8 uker om ønskelig.

ABC har et effektspenn fra 749 kWm til ca 10200 kWm i propulsjonsløsninger, samt Marine Genset.

 

«Det er en stor fordel å ha ett norsk selskap i ryggen når vi skal ta slike beslutninger. Vi har fått gode råd av Frydenbø underveis i prosessen og er trygg på at systemet dekker våre behov og gir et hyggeligere forbruks og klimaregnskap. Vi er trygge på valget vi har gjort og gleder oss stort til skipet er i drift med ny hovedmotor.» Thomas Vestvik, Soltin AS.

 

Frydenbø Industri er forhandler av ABC i Norge og opplever for tiden en enorm interesse for de nye grønne løsningene fra vår samarbeidspartner i Belgia. Vi har i mange år utført service på ABC motorer i inn og utland og har svært god kompetanse på motormerket. I tillegg til å levere motorer fra ABC som er IMO Tier III, leverer også Frydenbø SCR anlegg til FPT sin motorrange. Sammen med strategiske partnere jobber vi hver dag for en grønne maritim næring gjennom innovasjon og smarte bærekraftige løsninger. Kontakt oss og hør hvordan vi kan hjelpe deg på veien mot en grønnere hverdag.

 

Talk buble

Snakk med oss om maritime løsninger

Send forespørsel
Arrow