Helelektrisk og hybrid fremdrift

Send forespørsel
document_sheet
Vi hjelper deg med ENOVA-søknaden
people-1
Sammen finner vi den beste løsningen for fartøyet ditt
tree-2
Reduserer klimaavtrykket, drivstoffs- og vedlikeholdskostnadene
Som en av Norges fremste leverandører av fremdriftssystemer, tar vi vår del av ansvaret for å tilby løsninger som bidrar til å redusere klimaavtrykket fra kystflåten.

Frydenbø helelektrisk for mindre fartøyer som opererer i kystnære strøk

Med en helelektrisk motor fra Danfoss og våre vribare HVP gir har vi nå en komplett nullutslippsløsning for mindre fartøyer som opererer i kystnære strøk.
HVP65-kunmotor2-360x230

Frydenbø In-line hybrid for mindre fartøyer

Denne hybride fremdriftsløsningen er utviklet rundt vårt eget gir, Sabb HVP 83H, som har en integrert elektromotor i et svært kompakt system. Elektromotoren står på samme aksling som dieselmotoren (in-line) og gir en sømløs overgang mellom diesel og elektrisk drift.
FIN-Inline-Hybridpresentasjon-360x230

Frydenbø PTI hybrid for større fartøyer

Denne løsning består normalt av én eller to dieselmotorer med en påmontert elektromotor på gir, kombinert med en batteripakke og et marint generatorsett.
PTI_hybrid-360x230

Reduser utslipp og kostnader

Våre hybridløsninger bidrar til en betydelig reduksjon i drivstoffkostnader og CO2-utslipp – opptil 50 prosent! Elektromotorene er driftssikre og har automatisk funksjon for regulering av gasspådrag og propellvinkel. Dette bidrar også til å redusere drivstofforbruket. I tillegg ser vi at en hybridløsning gir 30 prosent lavere vedlikeholdskostnader per år sammenlignet med en tradisjonell dieselmotor.

Talk buble

Snakk med oss om helelektrisk og hybrid fremdrift

Send forespørsel
Arrow