Livbåtmotorer med effekt fra 15 til 420 kilowatt

Send forespørsel
engine
Kvalitetsmotorer fra anerkjente leverandører
connect
Ulike tilvalg, inkludert motorbrems, så du kan tilpasse motoren til ditt unike behov
settings_2
Kan tilpasses ulike applikasjoner, som livbåter, tender- og fast rescue-båter
Vi leverer motorer til livbåter, tenderbåter og fast rescue-båter i Norge og resten av verden. Vi har utviklet motorene i samarbeid med verdens største motorprodusenter, og bygget dem selv ved anlegget vårt i Bergen siden 1925.

Livbåtmotorseriene våre:

  • Sabb Lister har ytelser fra 15 til 40 kilowatt (20 til 55 hk).
  • Sabb K har ytelsene 26, 29, 43, 51 og 63 kilowatt (35, 40, 59, 70 og 85 hk). Det er mulig å justere ytelsen, innenfor visse rammer, eller bygge dem om til å tåle minus 30 grader.
  • Sabb FTP Iveco har ytelse fra 63 til 420 kilowatt (85 til 570 hk). Motorene leveres både med mekanisk innsprøytning, og common rail elektrisk styringssystem. Alle motorer kan leveres med enten tradisjonell varmevekslerkjøling eller rørkjøling.

Felles for alle er at de har høy ytelse til tross for lav vekt og kompakt design, er stillegående, har lave utslipp og tåler tøffe forhold.

Kvalitetstestet og sertifiserte

Motorene våre er sertifisert av DNV og oppfyller kravene fra «The International Convention of Safety at Sea» (SOLAS) og «International Maritime Organization» (IMO). De har bestått tester for start ved minus 15 til minus 30 grader celsius, og i enkelte konfigurasjoner 360 graders rotasjon, samt kjøring i vann opp til senter veivaksel.

Talk buble

Snakk med oss om livbåtmotorer

Send forespørsel
Arrow