FWD_Hero-1
Vi har skapt Frydenbø Forward, vår innovative produktlinje innen maritim industri, med mål om å definere fremtiden. Denne serien er designet med tanke på møte behov i markedet og bringe oss ett steg nærmere 0 hver dag. Vi er do´eren innen bærekraftige endringer. Dit du går når du vil gjøre noe, i dag.

Dual Drive Hybrid system

Ved å kombinere elektrisk kraft med tradisjonelle drivstoffalternativer, gir hybride fremdriftssystemer en balansert tilnærming som optimaliserer energieffektivitet, reduserer miljøpåvirkningen og gir mannskapet ombord en helt ny arbeidshverdag.
1

NOx After Treatment system som tilfredstiller IMO Tier III kravene

Selektiv katalytisk reduksjon (SCR) designet for å oppfylle IMO Tier III-utslippsreguleringer for FPT Industrial marinemotorer fra 3 til 15,9 lite
dual drive_ritter (2)-1

Dyno engine brake

Med motorbremsen Dyno engine brake kan du teste ytelse, vedlikeholde og kjøre livbåtmotoren din med belastning uten å sette båten på vannet.
dual drive_ritter (3)

Power Cube

Power Cube fra Frydenbø er en peak shaving container som er designet for å redusere toppbelastninger i energiforbruket, noe som kan bidra til å redusere kostnader og forbedre stabiliteten i strømforsyningen.
1