HEG_7380-Edit

Aktuelt

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.

Møt oss på Nor-shipping 2023

Vi er på Nor-Shipping 2023 med to ulike messestender. Du finner oss på E02-31 og D05-30. På D01-31 finner du Frydenbø Industri representert sammen med ABC. På D05-30 finner du Frydenbø og de ulike verftene vi samarbeider med rundt om i verden. Kom ...

Frydenbø Helelektrisk med vribart gir

Frydenbø Industri har en lang historie og ser betydelige fordeler med vribare girløsninger. Vårt egenutviklede HVP gir muliggjør større propell, større trekkraft, bedre manøvrerings-egenskaper og med elektrisk fremdrift har du null i drivstofforbruk

Frydenbø SCR anlegg - tilfredsstiller IMO Tier III

    Vi har utviklet et enkelt og fleksibelt system som oppfyller utslippskravene sør for 62 breddegrad. Som en konsekvens av de nye kravene og mangel på tilfredsstillende løsninger i markedet, har Frydenbø utviklet et eget system.

Sinkaberg-Hansen velger hybrid fremdrift fra Frydenbø Industri

I 2015 gikk Viknaslipen til innkjøp av fem FPT N60 370 motorer med HVP83 gir og Helseth 3H70 900 propellanlegg til båtene som skulle bygges for Sinkaberg-Hansen.

Vår første Inline hybrid i drift

Når Cargill skulle gå til anskaffelse av en ny arbeidsbåt, var det aldri aktuelt å bygge noe annet enn et fremtidsrettet fartøy som ivaretar arbeidsmiljøet om bord og reduserer miljøavtrykket.

Vi forhandler hydrogenmotor fra ABC

ABC (Anglo Belgian Corporation) er en tradisjonsrik belgisk motorfabrikkant stiftet i 1912. ABC produserer medium speed dieselmotorer og dual fuel motorer for marine, industri og lokomotiv.

Frydenbø Industri investerer 10 millioner i Skarbøvika

Etter ti år i Skarbøvika og stadig positiv utvikling i etterspørsel, investerer Frydenbø Industri nå i en travellift til en verdi av ti millioner kroner.

Alsaker Fjordbruk investerer i hybridløsning fra Frydenbø Industri

Alsaker Fjordbruk er ett av de ledende oppdrettskonsernet i Norge, når det gjelder produksjon av laks.