Pil Se alle artikler

Bli kjent med C16 fra FPT Industrial

HIGH_C16KC600

FPT Industrial C16 motor tilbyr enestående kraft og høy driftssikkerhet. Kundene våre som operer på havet og i kystnære strøk, setter pris på det enkle vedlikeholdet, effektiviteten og de lave driftskostnadene.Cursor-serien tilbys i lette, middels og kraftige versjoner. Alle motorer kan tilpasses på forespørsel og Frydenbø kan også levere denne motoren med SCR system slik at den er IMO Tier III godkjent.

KRAFT
Cursor-ens toppmoderne teknologier sikrer høyt innsprøytningstrykk og enestående presisjon i alle driftsforhold. Dette resulterer i en rask respons uansett motorhastighet. Den kraftige 16 liters versjonen kan nå en maksimal effekt på 735 kW ved 2300 o/min.
YTELSE
Høye nivåer av kraft og dreiemoment kombineres med lavt drivstofforbruk og begrenset påvirkning på miljøet.

PÅLITELIGHET OG SERVICE

Avansert diagnoseutstyr gjør det enklere å utføre motorservice. Ved å ha opptil 600 timers intervaller for olje- og filterbytte, blir nedetiden minimalisert. For å redusere behovet for vedlikehold og forlenge motorens levetid, benytter Cursor-serien seg av sylindervegger med jevn overflate og stempler som blir kjølt av olje.

MARINE

Layouten og de spesifikke innstillingene er skreddersydd for marine. Både motoren og turboladerens kjølesystemer er spesielt optimalisert for dette formålet. For å gjøre installasjonen så enkel som mulig (og unngå lekkasjer), er oljekjøleren, oljepumpen, vannpumpen og blow-by-systemet integrert i motordesignet.

IMO TIER III

Frydenbø tilbyr et enkelt og fleksibelt system som oppfyller utslippskravene sør for 62 breddegrad som er tilpasset C16 serien til FPT Industrial. Systemet består av 4 hovedkomponenter, nox katalysator, tank med pumpe, mixer pipe og våteksos eller tørreksos albue og kan bestilles med motorene vi distribuerer.

 

ATS_bilde_gqp8g7xaxi

 

Talk buble

Snakk med oss om maritime løsninger

Send forespørsel
Arrow