Pil Se alle artikler

Frydenbø Industri ekspanderer og etablerer seg nå i Tromsø

frydenbo_56_V2 (1)

Frydenbø Industri melder i dag at de etablerer seg i Tromsø, med oppkjøp av elektroselskapet, Elektro og Ventilasjon AS, i Tromsø. Selskapet endrer samtidig navn til, Frydenbø Industri Tromsø, og blir Frydenbø Industris syvende lokasjon i Norge.

 
Tilgjengelig for flere kunder

Frydenbø Industri har levert positive tall de siste årene og fortsetter vekstambisjonene sine, med nok en etablering i nord. Fra tidligere har de en avdeling i Nordland, nærmere bestemt Blokken/Sortland og to lokasjoner i Finnmark, henholdsvis i Øksfjord og Havøysund.

Vi merker økende etterspørsel i nord og ser frem til å kunne tilby eksisterende og nye kunder enda bedre tilgjengelighet gjennom etableringen i Tromsø, sier Per Jarle Røyrvik, som er leder for Frydenbø Industri.

 
Tidligere eiere blir med 

Det nye selskapet vil bli eid 70 % av Frydenbø Industri og 30 % av de tidligere eierne. "Det var også helt naturlig for oss å be de tidligere eierne, Håkon Brox og Tor Espen Myrvoll, å bli med på eiersiden i den nye satsningen. Dette gir oss de beste forutsetninger for å lykkes og en modell som vi har hatt suksess med tidligere, sier Per Jarle Røyrvik"

IMG_3549

Bilde: Per Jarle Røyrvik, Håkon Brox og Tor Espen Myrvoll

De nye ansatte blir nå en del av et team med utfyllende fagkompetanse og entusiastiske medarbeidere som kan utføre alle typer oppdrag innen maritim og landbasert industri.

 

Sikre viktig kompetanse i regionen

Frydenbø Industri ser store muligheter i det grønne skiftet og med egenutviklete hybride og helelektriske fremdriftssystemer er det viktig å ha bred erfaring innen elektro/automasjon. Med et økende fokus på bærekraft ønsker flere aktører å konvertere konvensjonelle anlegg over til elektriske. Det blir da strategisk viktig å sikre seg denne kompetansen i en veldig spennende region. Oppkjøpet er også et godt supplement til de andre avdelingene Frydenbø har i Nordland og Finnmark. Med utvidelse med en avdeling i Tromsø har man nå en mulighet til å tilby elektrokompetanse til alle avdelingene våre i nord.

 

Talk buble

Snakk med oss om maritime løsninger

Send forespørsel
Arrow