Pil Se alle artikler

Frydenbø Industri investerer 10 millioner i Skarbøvika

Inga Johansen

Etter ti år i Skarbøvika og stadig positiv utvikling i etterspørsel, investerer Frydenbø Industri nå i en travellift til en verdi av ti millioner kroner.

Ambisjoner om fortsatt vekst

Frydenbø Industri definerer Sunnmøre som en viktig region og industrikonsernet med hovedkontor i Bergen, har ambisjoner om fortsatt vekst de neste ti årene. For å sikre dette, investerer selskapet lokalisert med avdeling i Skarbøvika i Ålesund, i en travellift for tørrsetting av båter opp til 80 tonn.

"Vi ønsker å møte forventningene fra markedet og sikre fremtidig vekst i en viktig region" sier Inga Johansen, leder for Frydenbø Industri i Ålesund.

Frydenbø Industri ønsker å være totalleverandør av marine tjenester, men har manglet fasiliteter til å ta opp båter på land. Nå er investeringen på plass og travelliften vil være i drift i løpet av 2023.

Utvider teamet

Frydenbø Industri har 165 antall medarbeidere totalt, og 20 av de er lokalisert i Ålesund.

"Vi har kompetente og entusiastiske medarbeidere som kan utføre alle typer oppdrag innen den marine næringen. I Frydenbø Industri har vi også et større lag å spille på ved de andre lokasjonene våre i Norge og Sverige, med variert og utfyllende fagkompetanse" , forteller Johansen.    

Frydenbø Industri har vært i Ålesund i ti år og de nye investeringene vil legge grunnlaget for videre satsning og vekst i regionen.

Vi har store ambisjoner for avdelingen vår og ser alltid etter flinke folk som kan ta oss videre. På grunn av økende arbeidsmengde søker vi nå etter en prosjektleder, men vi er alltid interessert i dialog med dyktige fagfolk!

Talk buble

Snakk med oss om maritime løsninger

Send forespørsel
Arrow