Pil Se alle artikler

Møt oss på Nor-shipping 2023

Uten navn (1000 × 924 px) (2)

Vi er på Nor-Shipping 2023 med to ulike messestender. Du finner oss på E02-31 og D05-30. På D01-31 finner du Frydenbø Industri representert sammen med ABC. På D05-30 finner du Frydenbø og de ulike verftene vi samarbeider med rundt om i verden. Kom innom der det passer deg best, så løser vi utfordringene du står i.

Stand E02-31 Frydenbø og ABC

Kom og oppdag ABCs dual fuel metanolmotorer på Nor-Shipping.
Anglo Belgian Corporation (ABC) vil være i Hall D på stand 01-31, sammen med den lokale ABC-agenten Frydenbø Industri for å vise frem sin splitter nye serie med dual fuel metanolforbrenningsmotorer.

Karbonnøytralitet gjennom enkelhet: Oppdag ABCs dual fuel metanolmotorer. ABC vil for første gang vise frem en 8-sylindret metanolmotor med to drivstoff. Metanol er i dag sett på som et viktig alternativt brensel for defossilisering i tunge applikasjoner som skipsfart. Dette drivstoffet er CO2-nøytralt når det er laget av fornybar energi og tilbyr flere interessante fordeler som kan hjelpe kundene våre på vei til å redusere CO2-utslippene sine betydelig.

Flytende metanol gir også ekstra fleksibilitet i (skips)design. Dette drivstoffet trenger ikke å kjøles eller lagres under høyt trykk, så drivstofftanker kan monteres fint i skroget og ingen verdifull plass går tapt. Det er derfor løsningen når drivstofflagringsplassen er begrenset.

Med DZD MeOH-motorserien lanserer ABC en helt ny serie med middels hastighet dual fuel metanolmotorer. Utvalget består av 6- og 8-sylindrede rekkemotorer og 12- og 16-sylindrede V-motorer som dekker et effektområde mellom 955 kW (1 300 hk) og 3,5 MW (4 810 hk).
Klikk her for mer informasjon om våre DZD MeOH-motorer.

Are Davidsen, Salgssjef ABC Engines Norway i Frydenbø Industri, ga uttrykk for sitt syn på det norske markedet. "Regionen er kjent for sine ledende skipsdesignselskaper, og setter standardene for bærekraftig og miljøvennlig skipsfart, mens ABC Engines, en pioner innen Cleantech, tilbyr et mangfoldig utvalg av mellomhastighetsmotorer, inkludert dual fuel og 100 % hydrogendrevne motorer , med en effekt på opptil 2,7 MW per motor. Videre gir ABCs banebrytende dual fuel metanolmotorer, med et imponerende effektområde på opptil 3,5 MW per motor, en bærekraftig og lett utrullbar løsning for sjøgående fartøyer. Disse motorene passer til flere bruksområder innen den maritime industrien. ABC har vært i forkant av utviklingen av disse banebrytende motorene, noe som understreker vår forpliktelse til innovasjon og miljømessige løsninger for redere."

Leter du etter løsninger for å redusere karbonavtrykket ditt, besøk oss på D01-31.

 

Stand D05-30

Frydenbø og utenlandsverft

Kom og lær hvor i verden det lønner seg å få utført service og reparasjon på skip. Sammen med Astican, Astibal, Astander, Kuzey Star og Van Halteren Technologies, presenterer vi hvilke muligheter som ligger utenfor våre egne fasilitet i Norge. Møt våre nøye utvalgte principaler rundt om i verden og hør hvilke maritime utfordringer vi kan bistå med.

Frydenbø Industri arbeider hver dag for en grønnere maritim næring gjennom innovasjon og smarte bærekraftige løsninger.

Vi gleder oss stort til å møte deg på Nor-Shipping.

 

 

Talk buble

Snakk med oss om maritime løsninger

Send forespørsel
Arrow