Pil Se alle artikler

Maritime Partner velger FPT Industrial motor med NOx ATS system

DJI_0015.MP4.00_03_23_56.Still011

Maritime Partner - Utstyrer båter levert til den Danske Kystredningstjenesten med motorer fra FPT Industrial og NOx After Treatment System fra Frydenbø.Maritime Partner, en toneangivende aktør innen utforming og utvikling av spesialfartøyer, har nylig styrket sitt samarbeid med den Danske Kystredningstjenesten. Ved å utruste båtene deres med motorer fra FPT Industrial og NOx After Treatment System fra Frydenbø, tar Maritime Partner et betydningsfullt steg mot optimalisert ytelse og en mer miljøvennlig tilnærming.

4561B65B-6EFE-45A5-BC34-A659DC631D3FE43E3A42-16D0-41A0-A8A0-06581524946B

 

NOx After Treatment System fra Frydenbø

SCR IMO TIER III-KOMPATIBEL LØSNING Selektiv katalytisk reduksjon (SCR) designet for å oppfylle IMO Tier III-utslippsreguleringer for FPT Industrial marinemotorer fra 3 til 15,9 liter.

• Gir utmerket miljøytelse ved å redusere NOX-utslipp med over 70 %.

• Sanntidsutslippsmonitorering muliggjort ved NOX-sensorteknologi.

• Støyredusering med gjennomsnittlig overføringstap på ~35dВ.

• Fleksibelt SCR-system muliggjør at maritime industrien kan redusere sitt miljøavtrykk samtidig som den oppfyller NOX Tier III-utslippskrav.

• Lettvekts- og kompakt design (under 300 kg per motor, inkludert ureatank) for fleksibel installasjon, drift og vedlikehold.

 

NOx_maritim partnerNOx_2

FPT Industrial motor og NOx ATS fra Frydenbø anlegge ferdig installert i båten.

 

FPT Industrial N67 550

FPT Industrial N67 550 er en kraftig og pålitelig marinemotor som tilhører N67-motorserien fra FPT Industrial. Denne motoren er designet for å levere imponerende ytelse, og den er spesielt egnet for bruk i marineapplikasjoner, inkludert kommersielle fartøyer, fiskebåter, og andre maritime bruksområder.

Motoren har imponerende dreiemomentkurve som gir økt akselerasjon og raskere respons, noe som er avgjørende for fartøy som trenger å manøvrere i utfordrende farvann.

FPT Industrial N67 550 er også kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. Den er konstruert med høykvalitetskomponenter og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelse under krevende forhold. Dette gjør den ideell for kystredningstjenesten og i andre kommersielle fartøyer.

 

"Samarbeidet med Frydenbø som vår partner for fremdriftssystem og miljøvennlige løsninger har vært positivt for vårt prosjekt. Frydenbøs engasjement for å redusere NOx-utslipp har bidratt til å styrke vår forpliktelse til bærekraftige og ansvarlige løsninger. Deres ekspertise har sørget for at vårt prosjekt oppnår de strenge IMO Tier III kravene og vi er fornøyde med arbeidet som er gjort." Hans Petter Klokk, VP Project Management.

 

 

 

 

 

Talk buble

Snakk med oss om maritime løsninger

Send forespørsel
Arrow