Pil Se alle artikler

Samarbeid og kompetanseheving sammen med FPT Industrial

Sweden_event

Vår bedriftskultur er dypt forankret i kompetansen vi har rundt produktene og tjenestene vi tilbyr. Vi jobber kontinuerlig med å styrke denne kunnskapen blant våre ansatte og våre samarbeidspartnere. I år arrangerte vi sammen med vår gode partnere, FPT Industrial, ett seminar for vårt svenske nettverk.For å oppnå suksess i et konkurransedyktig marked er det avgjørende å ha tillit og trygghet til produktene man selger. Hos Frydenbø jobber vi kontinuerlig med å utdanne både våre ansatte og samarbeidspartnere, slik at vi sammen kan være gode støttespillere for våre kunder. 

 

FPT Industrial som en verdifull partner

Vi er FPT Industrial's autoriserte distributør for salg og tjenester av produkter/tjenester til marin og landbasert industri. FPT Industrial er et merke fra Iveco Group dedikert til design, produksjon og salg av drivlinjer for landbasert industri, marine og aggregater. Gjennom ett team fra FPT Industrial har vi sammen bygget opp kjennskapen og kompetansen til produktene i Norden. 

Se våre produkter fra FPT her.

 

To dagers kompetanseheving

Vi sammen med FPT Industrial, arrangerte i år en to dagers samling sammen med våre samarbeidspartnere i Sverige. Målsettingen for samlingen var å knytte tettere bånd og øke kompetansen til produktene og tjenestene vi selger for FPT Industrial i Norge og Sverige. 

 

 

sweden_event3

Teknisk support og After marked

Bjarte Knutsen, som er ansvarlig for Teknisk salg og opplæring hos Frydenbø Industri, spiller en uvurderlig rolle i å veilede våre samarbeidspartnere gjennom de detaljerte brukermanualene til FPT Industrial. Han er ekspert på produktene og tjenestene vi tilbyr, og hans kunnskap er avgjørende for å sikre at våre samarbeidspartnere er oppdaterte og har den riktige kompetansen. Som Frydenbøs og FPT Industrials forlengede arm i markedet er våre samarbeidspartnere essensielle for å sikre at våre sluttbrukere føler seg ivaretatt. Vi verdsetter deres engasjement og dedikasjon til å levere den beste mulige opplevelsen for våre kunder. Gjennom regelmessig opplæring og veiledning sørger vi for at våre samarbeidspartnere er rustet til å håndtere alle spørsmål og behov som våre kunder måtte ha. På denne måten opprettholder vi det høye nivået av tillit og trygghet som er så viktig for oss.

 

swedenevetn_4

Presentasjon av FPT Industrial historie og produktlinje

FPT Industrial stilte med flere eksperter under samlingen. Blant annet Gabriele Giarratana, Regional Sales Manager, og Raviya Tripathi, Area Sales Manager, som begge har en omfattende kunnskap om FPT Industrials historie og produkter. De delte sin ekspertise og presenterte en grundig oversikt over FPT Industrials rike historie og dagens produktlinje. Gabriele og Raviya ga oss innsikt i FPT Industrials innovative tilnærming til utvikling av marine motorer, og motorer for on-road og off-road kjøretøy. Deres presentasjon var engasjerende og informativ, og ga oss en dypere forståelse av FPT Industrials posisjon som en ledende aktør i bransjen. Vi er takknemlige for deres deltakelse og bidrag under samlingen, og ser frem til et fortsatt fruktbart samarbeid med FPT Industrial.

 

MyFPT Telematic løsning

 

Vi fikk også en grundig gjennomgang av MY FPT som gir kundene våre en løsning for å overvåke motorens livssyklus, forbedre ytelsen og optimalisere reparasjons- og assistanseprosessene. Beskyttelse; Pålitelighet og oppetid er hovedpilarene i FPT Industrials tilnærming.
Å være konstant tilkoblet og fullstendig informert om helsestatusen på motoren er viktig for å få jobben gjort. MYFPT jobber for å tilby skreddersydde løsninger for å maksimere motorenes effektivitet, ytelse, oppetid og holdbarhet. Takket være den proaktive assistansen har kundene en direkte forbindelse med kontrollrommet, et verktøy som analyserer dataene til komplette flåter eller enkeltmotorer, rapporterer eventuelle uregelmessigheter og foreslår nyttige optimaliseringer. Ved å laste ned MYFPT-appen kan kundene våre konsultere motorens tekniske informasjon, få tilgang til brukermanualer og definere listen over nødvendige reservedeler, ved å være direkte i kontakt med FPT Industrial assistansenettverk. Gjennom FPT Industrial Bluetooth Dongle-tilkoblingen kan kunder overvåke motorytelse og feilkoder i sanntid, optimalisere daglig bruk og kontinuerlig sjekke motorstatus. 

 

Oppsummert

Seminarinnholdet inkluderte teknisk support, presentasjon av FPT Industrial's historie og produktlinje, samt introduksjon av MyFPT Telematic-løsningen. Teknisk salgs- og opplæringsansvarlig spiller en viktig rolle i å veilede samarbeidspartnere gjennom brukermanualer, og de verdsetter samarbeidspartneres engasjement. Eksperter fra FPT Industrial deltok og presenterte innsikt i selskapets historie og dagens produktlinje, med spesiell vekt på telematikkteknologien som gir fjernovervåking og diagnose for motorer, noe som muliggjør raskere service og støtte. Det ble satt søkelys på at tillit og trygghet til produktene er avgjørende for suksess i et konkurransedyktig marked. Vi i Frydenbø ser frem til et fortsatt fruktbart samarbeid med FPT Industrial i årene som kommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Talk buble

Snakk med oss om maritime løsninger

Send forespørsel
Arrow