arrow_down
Lave vedlikeholdskostnader
document_sheet
Godkjent av alle ledende sertifiseringsselskaper
tree-2
Lave støyutslipp
DEUTZ er en Tysk motorprodusent som ble etablert som verdens første motorprodusent i 1864. De utvikler og produserer dieselmotorer for industri/anleggsmaskiner, landbruksutstyr, kjøretøy og marine. DEUTZ industrimotorer til anleggsmaskiner og stasjonære applikasjoner leveres i effekter fra 72kW til 520kW.

Frydenbø Industri er spesialister på re-motorisering

Vi har spesialisert oss på re-motoriseringsoppdrag og vi bytter regelmessig hovedmotor og generatorsett på forskjellige fartøy og installasjoner. Herav nevnes ferger, lastefartøy, trålere, taubåter og brønnbåter. Vi hjelper til med forprosjektering, tilpasninger og løsningsforslag, og vi sjekker om eksisterende utstyr ombord kan brukes om igjen. Vi har korte leveringstider på nye motorer. Kontakt oss gjerne for en prat hvis du vurderer å bytte motor eller generator.
Deutz engine

Frydenbø Industri er spesialister på nøkkelferdige fremdriftspakker som er tilpasset kundens behov

Vi sørger for kvalitetssikring av hele drivlinjen før levering til kunden (ISO9001 sertifisert leverandør). Med eget verksted tar vi oppstarts- og serviceavtaler, samt overhaling av motorer og girkasser. Med én leverandør av hele drivlinjen er det bare ett sted å ringe ved behov for hjelp. Vi tar på oss ombygging og spesialtilpasning av elektrisk anlegg, instrumentpaneler mv.
deutz engine

Flere fordeler en Deutz kan tilby


  • Platekjøling i varmevekslerteknologi
  • Høy pålitelighet
  • Integrert røropplegg
  • Kompakt design sparer kostnader ved installasjon og ettersyn
  • Drivstoffeffektivitet på grunn av moderne injeksjon og kjølesystem
  • Heavy-duty; lave turtall øker motorens levetid 
Talk buble

Snakk med oss Deutz

Send forespørsel
Arrow